Welkom op onze website


Nuttige documenten


Kalender


Vanaf 19/08/2019 kan u ons bereiken elke werkdag van 9 tot 12 uur.


Op vrijdag 30/8 is het opendeur van 10u tot 12u. De klaslijsten hangen dan uit en u kan kennismaken met de leerkracht van uw kind.Schoolraad

De schoolraad is een officieel orgaan dat de bevordering van de onderlinge samenwerking tussen schoolbestuur, personeel en ouders verhoogt.
De schoolraad wordt verkozen en vergadert in de gemeentelijke basisschool "De Rekke" te Hoevenen minimaal driemaal per jaar.
Deze raad heeft advies- en overlegbevoegdheid over een groot aantal onderwijsaangelegenheden en bestaat uit een voorzitten, een secretaris, een geleding van ouders, leerkrachten en lokale gemeenschap met telkens vier vertegenwoordigers.
De voorzitter bepaalt de agendapunten, maar de leden kunnen uiterlijk 10 kalenderdagen voor de vergadering een schriftelijke vraag stellen om een onderwerp aan de agenda toe te voegen.

 

Ledenlijst schoolraad
voorzitter Tom Wuyts (papa van Lena, Joren en Tiemen)
secretaris Linsey Geets (mama van Helena en Victor Simons)
voor het schoolbestuur Veerle Nuyts, schepen van onderwijs
directeur Inge Coeckelbergs
voor de leerkrachten Axel Caron, Rik Dewel, Sophie Waleffe en Saskia Vander Mast
voor de ouders

Tom Wuyts (papa van Lena, Joren en Tiemen), Linsey Geets (mama van Helena en Victor), Goedele Van Campfort (mama van Linne), Sylvie Westyn (mama van Yoré Cedeño Daudinot)

voor de lokale gemeenschap

Lief Ipermans, Leo Geeraerts, Axel Lynen, Christel Pauwels

contactgegevens schoolraad Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.