Gezocht: de allerlaatste batterijtjes 🔎🔋

Voelen jullie de spanning al stijgen? Over minder dan 2 weken is het zo ver: dan sluit Bebat de wedstrijd om de picknicktafel te winnen definitief af. 😱
Tijd dus om op zoek te gaan naar de allerlaatste batterijen die zich nog verstoppen. Gaan jullie mee op zoek? Hebben jullie er nog gevonden, lever deze dan voor 03/12/2023 op school in (de ton ter hoogte van het secretariaat). ♻️🔋

Op zoek naar de laatste batterijtjes 🔎🔋
Ben je al volop op zoek naar cadeautjes voor de feestdagen? Ga ook ineens op zoek naar de laatste lege batterijen die zich nog in huis verstoppen! Ga met deze handige checklist op lege batterijenjacht en vind ze allemaal.

Download de checklist

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *